Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Zodpovedná osoba

podľa § 44 písm. 8 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov je

Roman Václav, LL.M., MBA
Tel : 0910 905 154
E-mail: roman@vaclav.sk

Kontakty:
Mesto Nová Baňa
Námestie slobody 1
968 01 Nová Baňa

Dokumenty:

Uvítanie detí do života

Vážení rodičia,

narodilo sa vám prednedávnom dieťatko a má trvalý pobyt na území mesta Nová Baňa? Máte záujem zúčastniť sa s ním slávnostného podujatia Uvítanie detí do života?

Ak máte záujem stať sa súčasťou milého podujatia, dajte nám o tom vedieť.

Stačí ak vyplníte formulár, v ktorom nám dáte súhlas so spracúvaním osobných údajov výlučne na účely pozvania na slávnostné podujatie Uvítanie detí do života.

Vyplnený formulár (súhlas):

  • pošlite poštou na adresu Mesto Nová Baňa, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa, alebo
  • osobne prineste na Mestský úrad, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa a odovzdajte ho v podateľni v Klientskom centre, alebo
  • podpísaný a naskenovaný pošlite na e-mailovú adresu msu@novabana.sk

Tlačivo – Súhlas so spracúvaním osobných údajov – uvítanie detí do života

Jubilanti

Vážení naši seniori,

radi by sme vám v budúcnosti poslali pozdrav k životnému jubileu a pozývali vás na slávnosti, ktoré organizujeme pre jubilujúcich obyvateľov nášho mesta.

Dajte nám o tom vedieť, ak máte záujem o poslanie pozdravu k životnému jubileu a/alebo sa chcete stať súčasťou milého podujatia spojeného so stretnutím s primátorkou mesta, malým pohostením a umeleckým programom určeným práve vám, jubilujúcim občanom.

Stačí ak vyplníte formulár, v ktorom nám dáte súhlas so spracúvaním vašich osobných údajov výlučne na účely zaslania pozdravu k životnému jubileu, pozvania na slávnosť pre jubilujúcich občanov, a to v roku dovŕšenia vášho okrúhleho životného jubilea 70, 75, 80, 85, 90 rokov a viac.

Vyplnený formulár (súhlas):

  • pošlite poštou na adresu Mesto Nová Baňa, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa, alebo
  • osobne prineste na Mestský úrad, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa a odovzdajte ho v podateľni v Klientskom centre, alebo
  • podpísaný a naskenovaný pošlite na e-mailu adresu msu@novabana.sk

Tlačivo – Súhlas so spracúvaním osobných údajov – jubilanti

Aktuality

37. ročník Novobanskí heligonkári

31. 1. 2023
Oznamy

Mesto Nová Baňa vás pozýva na 37. ročník Novobanskí heligonkári, ktorý sa uskutoční 4. februára 2023 o 14.00 hod. a o 17.00 hod. v......

obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na nájom nebytových priestorov určených najmä na kancelárske účely alebo poskytovanie služieb

31. 1. 2023
Ponuky majetku

PREDMET SÚŤAŽE Predmetom súťaže je uzatvorenie nájomnej zmluvy na nájom nebytových priestorov v budove súp.č. 36, na ulici B......

Nová Baňa sa pridá k celoslovenskej iniciatíve: Mestám a obciam zhasína nádej

30. 1. 2023
Oznamy

Vážení spoluobčania, Nová Baňa sa pripája k iniciatíve „Mestám a obciam zhasína nádej,“ ktorá sa uskutoční v pondelok 30. januá...

Zatvoriť
Pridajte si Novú Baňu na plochu

Pre inštaláciu do vášho iPhone stlačte ikonu (share / zdieľať) a zvolte položku Add to homescreen / Pridat na plochu

Pridajte si Novú Baňu na plochu

Nainštalujte si web stránku Nová Baňa ako aplikáciu pre rýchly prístup k informáciám.