Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Zodpovedná osoba

podľa § 44 písm. 8 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov je

Roman Václav, LL.M., MBA
Tel : 0910 905 154
E-mail: roman@vaclav.sk

Kontakty:
Mesto Nová Baňa
Námestie slobody 1
968 01 Nová Baňa

Dokumenty:

Uvítanie detí do života

Vážení rodičia,

narodilo sa vám prednedávnom dieťatko a má trvalý pobyt na území mesta Nová Baňa? Máte záujem zúčastniť sa s ním slávnostného podujatia Uvítanie detí do života?

Ak máte záujem stať sa súčasťou milého podujatia, dajte nám o tom vedieť.

Stačí ak vyplníte formulár, v ktorom nám dáte súhlas so spracúvaním osobných údajov výlučne na účely pozvania na slávnostné podujatie Uvítanie detí do života.

Vyplnený formulár (súhlas):

  • pošlite poštou na adresu Mesto Nová Baňa, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa, alebo
  • osobne prineste na Mestský úrad, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa a odovzdajte ho v podateľni v Klientskom centre, alebo
  • podpísaný a naskenovaný pošlite na e-mailovú adresu msu@novabana.sk

Tlačivo – Súhlas so spracúvaním osobných údajov – uvítanie detí do života

Jubilanti

Vážení naši seniori,

radi by sme vám v budúcnosti poslali pozdrav k životnému jubileu a pozývali vás na slávnosti, ktoré organizujeme pre jubilujúcich obyvateľov nášho mesta.

Dajte nám o tom vedieť, ak máte záujem o poslanie pozdravu k životnému jubileu a/alebo sa chcete stať súčasťou milého podujatia spojeného so stretnutím s primátorkou mesta, malým pohostením a umeleckým programom určeným práve vám, jubilujúcim občanom.

Stačí ak vyplníte formulár, v ktorom nám dáte súhlas so spracúvaním vašich osobných údajov výlučne na účely zaslania pozdravu k životnému jubileu, pozvania na slávnosť pre jubilujúcich občanov, a to v roku dovŕšenia vášho okrúhleho životného jubilea 70, 75, 80, 85, 90 rokov a viac.

Vyplnený formulár (súhlas):

  • pošlite poštou na adresu Mesto Nová Baňa, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa, alebo
  • osobne prineste na Mestský úrad, Námestie slobody 1, 968 01 Nová Baňa a odovzdajte ho v podateľni v Klientskom centre, alebo
  • podpísaný a naskenovaný pošlite na e-mailu adresu msu@novabana.sk

Tlačivo – Súhlas so spracúvaním osobných údajov – jubilanti

Aktuality

Vyhlásenie času zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru

10. 8. 2022
Oznamy

Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiari nad Hronom na základe pokynu prezidenta Hasičského a záchranného zboru......

Obchodná verejná súťaž na uzatvorenie kúpnej zmluvy na predaj pozemku

10. 8. 2022
Ponuky majetku

Predmetom súťaže je uzatvorenie kúpnej zmluvy na predaj pozemku v katastrálnom území Nová Baňa, mesto Nová Baňa, okres Žarnovica, ......

Oznámenie o prerušení distribúcie elektriny

8. 8. 2022
Nová Baňa

Stredoslovenská distribučná, a. s., oznamuje, že v nasledujúcich dňoch bude v našom meste prerušená distribúcia elektriny z dôvodu......

Zatvoriť
Pridajte si Novú Baňu na plochu

Pre inštaláciu do vášho iPhone stlačte ikonu (share / zdieľať) a zvolte položku Add to homescreen / Pridat na plochu

Pridajte si Novú Baňu na plochu

Nainštalujte si web stránku Nová Baňa ako aplikáciu pre rýchly prístup k informáciám.